Verksted

Vi er et topp moderne bilverksted med erfarne og dyktige mekanikere, og utfører alt fra enkle servicer til større reparasjoner.

Autorisert verksted

Når du har bilen din hos oss kan du være sikker på at den er i trygge hender. Vi er et godkjent verksted av Statens Vegvesen, og setter din sikkerhet fremst. Vi er opptatt at du som kunde skal bli ivaretatt på en god måte og får hjelp til det du trenger!

Vi har flinke mekanikere som har et eller flere fagbrev innen bilfaget, og med topp moderne utstyr kan vi garantere at du blir fornøyd!

 

 

Bilglass

Vi skifter og reparerer bilglass til de aller fleste bilmerker. Vi er en del av Glassdrive som er en kjede gjennom Saint Gobain Autover. Kom innom, så fikser vi ruta di!

EU-kontroll

Vi utfører EU-kontroll eller PKK (Periodisk KjøretøyKontroll) når tiden er inne for dette. Vi utfører dette på alle kjøretøyer inntil 7,5 tonn.

Traktorverksted

Vi har landbruksverksted hvor vi utfører alt fra vanlig service til større reparasjoner av traktorer, maskiner og redskap.

Reparasjoner

Vi reparerer de fleste typer biler og kjøretøy.

Hjulskift

Vi forhandler dekk gjennom Norgesgruppen, og tilbyr dekk til meget konkurransedyktige priser i flere kvalitetsklasser. Her får du ferdig omlagt og balanserte hjul, ferdig montert på bil om du ønsker.

Dekkhotell

Vi tilbyr dekkhotell hvor vi skifter hjul etter sesong, sjekker dekk og bytter disse når nødvendig og ønskelig.

AC-service

De fleste biler i dag har AC (Air Condition) eller klimaanlegg. Dette kan være lurt å sjekke med jevne mellomrom. Vi tester og etterfyller med riktig type gass om dette er nødvendig.

Hjulinnstillinger

Vi utfører firehjulskontroll med justering om nødvendig. Om dekkene dine er skeivslitte eller bilen ikke oppfører seg som den skal på veien kan det kanskje være behov for en kontroll.